Jan 7, 2019

Revision for MGT300


Let's do some revision on past year exam Jan 2018.

Should I remind you about the disclaimer?



DISCLAIMER

Please be advised that all of the materials (question and answer scheme) for MGT 300 answering techniques workshop are taken directly from the Past Year Questions, slides, and manual of MGT300.  The questions by no means reflect the actual Final Examination paper. Any similarity to the actual final exam question(s) is unintentional. The lecturers shall not be responsible if the materials are distributed to the outsiders.




Download the materials HERE, HERE, HERE, and HERE. I am so sorry, I feel so lazy to combine all the PDF.


Get your MGT300 slides HERE.


For the final exam, please prepare the ANSWER TEMPLATE, in case you forget how, please read THIS.


If you want to prepare the mind map, please do so because it really helps. Read THIS.


All the best.






Dec 12, 2018

BA111 3A - Budak-budak Paling Pening



Dalam banyak-banyak kelas MGT300, group ni lah tak pernah up gambar dia orang dalam blog. Setiap kali jumpa si Nadhirah mesti ingatkan bila nak update post kelas dia orang.

Masalahnya setiap kali kelas presentation Mahjong, mesti phone tak ada bateri. Jadi minggu ni memang khaskan untuk dia orang, bateri phone ni memang dah letak tepi stand by. Gagahkan juga pergi setiap booth tadi semata-mata nak snap setiap kumpulan.

Paling terbaik saya beli rak ini yeaay....


Rak limited edition ada di bilik saya



Ok nah Nadhirah and the gang, gambar korang akhirnya diabadikan dalam blog ini.








Wife dan husband yang murung sehari











Second husband sailang nampaknya


Berjaya mendapat pelanggan pertama untuk rak mereka. Terima kasih jual tapi duit tak bayar lagi.

Mula-mula Izlan seganlah juga nak bergambar dengan Madam tapi kena paksa barulah dia nak.


Tahniah Madam Zaidatul Nadiah







Siap kena tolong buat kerja sekolah PhD. Inilah mulanya si Nadhirah bising gambar tak ada dalam blog. Walaupun dia cakap dia heart broken tapi gigih juga gunting alamat tu.











All the best semua.



Dec 4, 2018

Mahjong Presentation - LEVEL UP



BM119 4B
MGT300

Chapter 13, 14, and 15

To see the full album please click HERE.


















Congratulations everyone.

[mgt162] - GAMES + Presentation



Good Job Everyone!
All the best.

To see the full album, please click HERE.
























Communication Process (1) social context (was missing in the process), please take note.



Revision for MGT300


Let's do some revision on past year exam Jan 2018.

Should I remind you about the disclaimer?



DISCLAIMER

Please be advised that all of the materials (question and answer scheme) for MGT 300 answering techniques workshop are taken directly from the Past Year Questions, slides, and manual of MGT300.  The questions by no means reflect the actual Final Examination paper. Any similarity to the actual final exam question(s) is unintentional. The lecturers shall not be responsible if the materials are distributed to the outsiders.




Download the materials HERE, HERE, HERE, and HERE. I am so sorry, I feel so lazy to combine all the PDF.


Get your MGT300 slides HERE.


For the final exam, please prepare the ANSWER TEMPLATE, in case you forget how, please read THIS.


If you want to prepare the mind map, please do so because it really helps. Read THIS.


All the best.






BA111 3A - Budak-budak Paling Pening



Dalam banyak-banyak kelas MGT300, group ni lah tak pernah up gambar dia orang dalam blog. Setiap kali jumpa si Nadhirah mesti ingatkan bila nak update post kelas dia orang.

Masalahnya setiap kali kelas presentation Mahjong, mesti phone tak ada bateri. Jadi minggu ni memang khaskan untuk dia orang, bateri phone ni memang dah letak tepi stand by. Gagahkan juga pergi setiap booth tadi semata-mata nak snap setiap kumpulan.

Paling terbaik saya beli rak ini yeaay....


Rak limited edition ada di bilik saya



Ok nah Nadhirah and the gang, gambar korang akhirnya diabadikan dalam blog ini.








Wife dan husband yang murung sehari











Second husband sailang nampaknya


Berjaya mendapat pelanggan pertama untuk rak mereka. Terima kasih jual tapi duit tak bayar lagi.

Mula-mula Izlan seganlah juga nak bergambar dengan Madam tapi kena paksa barulah dia nak.


Tahniah Madam Zaidatul Nadiah







Siap kena tolong buat kerja sekolah PhD. Inilah mulanya si Nadhirah bising gambar tak ada dalam blog. Walaupun dia cakap dia heart broken tapi gigih juga gunting alamat tu.











All the best semua.



Mahjong Presentation - LEVEL UP



BM119 4B
MGT300

Chapter 13, 14, and 15

To see the full album please click HERE.


















Congratulations everyone.

[mgt162] - GAMES + Presentation



Good Job Everyone!
All the best.

To see the full album, please click HERE.
























Communication Process (1) social context (was missing in the process), please take note.